Hoće li ikad biti prihvatljivo da muškarci nokte na nogama boje u crveno?

Na kraju, da. Ja sam milenij. Tijekom svog života vidio sam ogromnu promjenu u načinu na koji se LGBTQIA zajednica vidi i tretira. To ima utjecaja na rodne uloge za muškarce s pravom cisgender. Dječaci / muškarci su testirali vodu dok sam ja bila u srednjoj školi. Nekad sam hodala s muškarcem koji se presvukao. Nitko to nije razumio i svi su me pokušali uvjeriti da je homoseksualac, ali on je to uspio, iako s diskriminacijom.

Imam trideset. Kao queer, genderqueer, onesposobljena žena, u životu sam vidjela nevjerojatne promjene. Muškarci mogu nokte na nogama obojiti u crveno, ali riskirajući svoje karijere, veze i živote. Orlando nije bio jednokratno. Queer i ravne osobe umiru zbog svog rodnog izraza cijelo vrijeme. Izražavamo se, ali to je još uvijek velika stvar.

Ali moja je generacija izrazito drugačija i tolerantnija od generacije mojih roditelja (Baby Boomers). Čekajte, samo na brzinu viknite mojoj mami koja prihvaća: hvala na podršci! Generacija koja će postati djeca mojih prijatelja oduševit će nas. Rođeni su u digitalni, globalni, queer svijet. Mogli bi to učiniti. Za dvadeset ili trideset godina muškarci uspravni i neobični mogu u velikom broju ljuljati crvene nokte na nogama i vruće sandale, bez straha. Ako ne, naši unuci imaju velike šanse.

Posljednje ažuriranje 04/01/2021

Komentiraj