Djeluju li tehnike za poboljšanje penisa doista?Artboard

Ne. Prođimo kroz tri uobičajene tehnike i zašto one ne rade:

Rezanje ligamenata: ovo je užasna ideja; zašto biste se, pobogu, petljali u vitalnoj regiji prepona režući ligamente koji služe u svrhu podrške? Rezultirajuća fibroza iz operacije zapravo može učiniti namjeru spornom (ili erekciju učiniti još kraćom), a ovisno o oporavku, buduće erekcije mogu na kraju biti bolne jer se nepopustljivo tkivo ožiljka prisilno proteže erekcijom.

Injekcije masti: tko je izumio ovaj postupak, očito nije uspio histologiju na medicinskom fakultetu; da bi ostala bilo gdje u tijelu, a da se ne troši, masnoća zahtijeva kolagene skele - tako je vaše tijelo drži na mjestu. Ne postoji regija penisa koja može pružiti ovu infrastrukturu skela, pa je stoga ova kirurška intervencija privremena, jer će masnoća s vremenom nestati, a pacijent će samo izgubiti puno vremena i novca. Pretpostavljam da bi kontinuirane injekcije djelovale, ali stvarno, to je uzaludna borba.

Povlačenje / povlačenje / trzanje: ako bi ova metoda djelovala, svaki tinejdžer koji je smislio masturbaciju imao bi ogroman penis; s obzirom da to nije slučaj, ova je metoda očito prilično manjkava. Penis je ispod kože okružen vrlo gustim vlaknastim slojem poznatim kao tunica albuginea i, iskreno, jednom kad poraste, gotovo je i nema načina da ga promijenimo. Takozvana studija citirana u članku (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1743-6109.2009.01662.x/abstract) u najboljem se slučaju čini nesigurnom i dovodim u pitanje njihovu statistiku - njihov broj dopuštaju smiješne domete (npr. povećanje duljine s 11.5 ± 1.0 cm na 13.2 ± 1.4 cm).

Posljednje ažuriranje 16/01/2021

Komentiraj