Djeluju li kreme za povećanje grudi zaista i ako da koje?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Kreme za povećanje grudi djeluju, samo dok imate ispravan! Različite kreme za povećanje grudi mogu nanijeti ozbiljnu štetu ako naljepnice nisu točne. Vidite, osoba koja je komentirala rekavši da kreme ne djeluju je plastični kirurg, ostat će bez posla ako ljudi shvate da možete potrošiti vrlo malo za ono za što mu platite tisuće.

Postoji tvrtka koja se zove OBE, što znači organsko povećanje grudi. Tamo sam dodao vezu krema za povećanje grudi tako da možete vidjeti što je unutra i kako to simulira vaše grudi. Neznatno povećanje razine estrogena, taman toliko da masne stanice mogu reagirati kao i vaši mišići.

Krema će povećati veličinu masnih stanica u dojkama u početku povećavajući čvrstoću dojke. Nakon što se grudi učvrste, grudi narastu otprilike za 1 šalicu u roku od 4–8 tjedana. Tretman za povećanje kreme za grudi traje ukupno 12 tjedana.

Vježbanje također može povećati veličinu vaših grudi ako se radi na ispravnim područjima. Na web stranici OBE-a imaju blogove o tome koje različite vježbe možete raditi s kremom za snažnije i trajnije rezultate.

Razlog zašto se stalno obraćam OBE-u je taj što su nedavno išli na nagradu, ali i moja djevojka uvijek govori o kremi. Potražila sam se u tvrtki i bila sam preplavljena svim informacijama koje vam daju u vezi s povećanjem grudi.

Posljednje ažuriranje 25/12/2020

Komentiraj