Da li je post za uklanjanje kanabisa iz tijela dobra ideja?

Ne! To je najgore što možete učiniti!

1) testovi na droge ne traže THC ili bilo kakvu vrstu toksina (osim ako niste popušili nešto umočeno u otrov, u marihuani NEMA toksina! I ne vrši se pregled bilo kakvih 'toksina') Test se odnosi na određene metabolite koji tijelo proizvodi kada razgrađuje drogu.

2) Da, THC metaboliti se lijepe na masne stanice (topive u masti). Međutim, ne želite sagorijevati masnoće jer se time oslobađaju oni metaboliti koji će se isprati iz mokraće.

Nekad sam pušila kako bih si pomogla spavati, i to sigurnije od tableta za spavanje. Ali kad sam želio novi posao, zaustavio sam se i pričekao 30 dana prije nego što sam se prijavio. Gubio sam kilograme tijekom šest mjeseci prije toga, jer sam postao vegetarijanac. Ponuda za posao dobila je uvjet da prođem test na drogu. Prošlo je gotovo 12 tjedana dok sam polagao test, bio sam siguran da sam bio jasan. Ne. Nazvali su me iz laboratorija nekoliko dana kasnije da provjerim imam li na testu recepte za 3 lijeka. Očekivao sam da ću provjeriti 2 lijeka, ali bio sam zbunjen zašto će moj antidepresiv biti tamo (jer sam uzeo 3 recepta), ali to nije bio moj antidepresiv. Tip iz Labcorpa bio je vrlo informativan i neosuđivan. Objasnio je kako je test za metabolite topive u mastima i da redoviti pušači mogu osloboditi te metabolite 6 mjeseci ili više, ovisno o njihovoj navici. Moj je test jedva prošao minimalni prag za pozitivan rezultat, a bez recepta za lonac poslodavac će biti obaviješten. Već sam dao otkaz na svom trenutnom poslu, odbio sam ponudu za povišicu da ostanem i završio sam tamo radeći još 11 bijednih mjeseci.

Pa opet, ne pokušavaj sagorijevati masnoću kao da je to dokaz, hahaha. NORML-ova web stranica nudi nekoliko dobrih savjeta.

Posljednje ažuriranje 26/12/2020

Komentiraj